Denna helgen

Denna helgen jobbar jag övertid natt mot  lördag - söndag och måndag så jag gör inte så mycket mera den här helgen än jobbar och sover.
I fredags blev det en pizza till middag för det blev bråttom med allt och jag var tvungen att sova några timmar innan jag åkte och jobbade. Det hanns inte med någon mysig fredagsmiddag...
Idag - lördag - lagade min älskling fläskfile till middag medans jag låg och sov. Han väckte mig när maten var färdig och allt var serverat och klart. Vilken tur att jag har en sådan underbar man. Sedan var yngsta dottern förbi för att duscha och byta kläder för att hon skulle vidare direkt efter jobbet till någon kompis som fyllde år. Jag hann träffa henne i 45 minuter iallafall. Får ha lite kvalitetstid med henne nästa vecka någon dag. Sonen tillbringade sin lediga lördag på Båtmässan hela dagen. Äldsta dottern vet jag inte vad hon gjode men hon har skickat foton på när de åker långfärdsskridskor i Bottenviken så hon kanske var där idag med och åkte på tjocka isen.

Förra helgen

En av lillasystrarna hade fyllt år och förra lördagen så bjöd hon oss systrar till en delikat middag i lägenheten på söder. Det blev en god drink till förrätt och sedan åt vi skinkfylld tortellini med skinka och gorgonzola i gräddsås. Det bara smälte i munnen för det var så gott. Till efterätt blev det lika god glass som också smälte i munnen. Jag var nykterist denna helgen eftersom jag hade jour på jobbet. Nu har jag väl inte druckit så många droppar iår överhuvudtaget så jag är väl nästan nykterist jämnt.
När jag åkte hem vid tolv-tiden så mötte jag min älskling på Södra station. Han hade varit på Debaser Medis http://www.debaser.se/ och lyssnat på Seasick Steve http://www.seasicksteve.com/ . Vi åkte hem tillsammans i den kalla och mörka natten.
Söndagen tillbringade jag mest inomhus för det vräkte ner snö hela dagen.

Inget skrivande

Har inte riktigt tagit mig tid att skriva något på ett tag - skärpning på mig. jag lovar att uppdatera lite mera framöver. Har fått klagomål på att jag inte skrivit ;-)

Alla Hjärtans Dag 2009

Efter att ha jobbat hela natten och sovit halva dagen så gick jag upp vid två.
 Min älskade hade köpt en helt underbar bukett rosor til mig. Till middag lagade han oxfilé med gräddsås - Åhh, vad jag älskar honom. Men det gör jag alla andra dagar också inte bara idag - hi,hi,hiii.

            

Schlagerfestival

Jag är då ingen schlagerälskare i så stora mått att jag tittar varje lördag på det. Det blir för mycket tycker jag. Det räcker med bara en finalkväll.
Men av någon anledning så har i allafall min äldsta dottern tagit schlagervärlden till sitt hjärta. Denna helg tillbringar hon med sin älskade i Skellefteå där veckans tävlingar sker rum. Förra året var de i Kiruna och såg en av deltävlingarna. Undrar var de kommer att vara nästa år?
Jag kanske tittar på tävlingarna ikväll eftersom jag är på jobbet då. Och då tittar jag bara i brist på annat ;-)


GRATTIS lillasyster!!!

Idag fyller en av lillasystrarna år. Grattis till det jämna talet du fyller...

                

Vad gör alla?

Igår var jag på en underbar promenad i solskenet. Solen riktigt värmde och piggade upp där jag gick en hel timme och fyllde mina lungor med frisk luft. Man blir riktigt glad när man får se den stora varma solen ibland.
Idag har jag sovit mest hela dagen eftersom jag jobbat hela natten. Snart skall vi äta varmrökt röding, kokt potatis och romsås till middag. Vi kostade på oss att köpa vaniljpannacotta till efterrätt. Allt inhandlat i Tumbas fiskaffär - http://www.tumbafisk.se/ .
En av döttrarna var på Jokkmokks marknad i helgen. Tack för alla fina fotografier därifrån! Frös du inte?
Den andra dottern var på ansiktsbehandling idag. Hon njöt och hade det säkert helt underbart...
Sonen är i Örebro och köper en båtmotor för han har köpt en båt ihop med en kompis. Nu kommer han väl att åka och fiska varenda lediga stund...gott med färsk fisk.
Själv sitter jag här och väntar på att potatisen skall koka färdigt...

Helgen är redan slut...

Oj, vad fort helgen gick.
I fredags hade jag gått upp 04:45 så när jag kom hem från jobbet
så la jag mig med min man i biblioteket och där somnade vi. Vi sov från 16:00 - 18:00 så det där med att laga någon mysig fredagsmiddag hann vi inte med. Det blev varsin hämtpizza...
Lördagen bara försvann. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde men min man var och röjde i sina föräldrars hus som snart kommer att vara tomt. På lördagkvällen var vi bjudna hem till en av mina lillasystrar på inflyttningsfest. Hon bjöd på en gudomligt god salladsbuffé och valfri dricka till det. För min del blev det ett glas rött. En jättegod Irich coffe bjöd hon också på - min favoritdryck tror jag. Puss till dig som blandade den ;-)
Söndagen blev det sovmorgon till tio. Sedan var vi till svärföräldrarnas hus en stund, lunch på cafe Giertz på Hågelby - blomkål- och broccolisoppa  och inhandling av lite mat på ICA. Eftermiddagskaffet intog vi på äldreboendet Silverkronan dit min mans föräldrar har flyttat. Det var en av de boende som dukade med sitt finporslin så vi hade riktigt kaffekalas. Till middag lagade min man köttfärsbiffar med gräddsås och kokt potatis, inlagd gurka och lingonsylt. Kvällen anslutades med Beck-filmen på TV4.

TACK!!!

Åhhh, vad gullig min dotter är. Hon hade bakat kanelbullar häromdagen och idag kom hon till mitt jobb med en påse kanelbullar till mig. Nej, nu ljuger jag hon kom med två påsar!
Nu har vi suttit här i våran härliga skinnsoffa och mumsat på varma kanelbullar och ett glas iskall mjölk...
Tack lilla dotter för du tänker på din mamma.

Jobbar...

Jag jobbar hela helgen...07:30 - 20:00 igår och samma tider idag...

RSS 2.0