Ytterligare en helg till ända

Oj, vad tiden går fort. Helgen hinner inte börja riktigt förrän den är slut.
I fredags var vi lata och hämtade varsin bit smörgåstårta från våran fiskaffär. Sedan åt vi en bit chokladtårta som var kvar från Alla Hjärtans Dag till kaffet. Resten av kvällen tittade vi på "På spåret" och vi var trötta så vid halv elva låg vi i sängen redan.



I lördags var jag bortbjuden till en av lillasystrarna på en jättegod middag med vin och efterätt och kaffe med chokladtryffel. Mmmmmmmm vad gott det var. Och det var skönt att bara sätta sig till dukat bord - TACK så hemskt mycket för både god mat och trevligt sällskap. Trodde jag skulle slippa Melodifestivalen, men ack så fel jag hade - ALLA ville titta :-). Resultatet var väl ok, huvudsaken att inte Kebab-låten gick vidare.

Imorse var det söndag redan. Det blev en mysfrukost och en mugg kaffe. Sedan åkte vi iväg och handlade lite saker som var slut här hemma. Var och fikade - Räksmörgås - på ett mysigt kafe i Gröndal  - Lundbergs konditori. Till middag idag blev det inlagd strömming med potatismos och inlagd tunnskivad gurka.



Nu har vi precis kommit ut ur bastun och är alldeles nybadade. Nu skall vi sätta på bastu-kaffe och äta de sista bitarna från chokladtårtan. Sedan skall vi titta på Beck-filmen. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0